mandag 23. juni 2008

St.Hansfeiring:0)


Vi feira St.Hans sånn som vi pleier i år også:) Bål i fjæra,svartsvidde pølser og unger og hund som testa badetemperaturen.Etter hylene å bedømme,så var det IKKE varmt.
Men,koselig hadde vi det nå...Og været var tålig bra.Stille på sundet,men fin temperatur selv om det var regn i lufta.Vi nordlendinger klager nå stortsett ikke så mye på været!?
Litt rart å tenke på forresten at nå er sola snudd,og vi går mot mørkere tider...Hm.

lørdag 21. juni 2008

Tykke lester midt på sommeren:0)

Det har vært mye jobbing og lite håndarbeid den siste måneden...Men,er stadig innom andre hobyblogger og finner inspirasjon til ting jeg skal strikke seinere...Og,garn har jeg vært flere ganger å handla.Egentlig litt uten mål og mening,men garn i nudelige farger og som er deilig å ta på....Det MÅ jo bare kjøpes.

Har også vært å handla sportsragg fra Viking til 10 kr nøstet:0)Er litt spent på dette sokkegarnet...


Men,først skal jeg strikke ferdige disse lestene til meg selv.i spælsaugarn fra Rauma,garnet er i 4 tråder og det blir noen fantastiske,tykke og varme lester.
Nå lurer sikkert alle på om jeg har tenkt å flytte til nordpolen siden jeg er så opptatt av varme lester nå i sommervarmen....:0)
Det skal jeg nå IKKE,men jeg har en jobb som krever lester inni vernesko:0)


Har bakt litt i dag....I forrige uke handla jeg inn massemasse melk,fordi alle gikk å sa det kom til å bli meieristreik!Noe det altså ikke ble...,og ungene har drukket minimalt med melk hele uka:0(
Så!I dag har jeg bakt masse rosinerboller,ei stor prinsessekak,og datteren i huset har lagd sjokoladebller:0)Nammis!!!