lørdag 27. mars 2010

Restegarnsprosjekter....

Jeg jobber stadig for å bli kvitt restegarn,og å strikke senjalester hjelper godt på å få garnlageret til å minke:)Men,kjenner jeg begynner å bli litt lei av mønsteret nå og er på jakt etter andre mønsterlester:) I løpet av påsken skal jeg ta meg et dykk i permene mine,tenker jeg.
Blueberry Waffel Socks er greie lester å strikke i mellomtia,og jeg får brukt litt av det blå senjagarnet mitt:)




Har også begynt å hekle opp av all babyulla jeg har liggende,dette er meninga å bli et slumreteppe etterhvert:)Er helt vanlige oldemorsruter 26x26 cm pr rute. Er mulig jeg må kjøpe mere av det koksgråe,og da er vi i gang med det som skjer når man bruker restegarn...det ender ofte i mere garnkjøp;)

mandag 22. mars 2010

Vancouver-genser 2010...og vi koser oss fortsatt i snøen

Enten vi vil det eller ikke så lar våren vente på seg her nord...Hjelpes som det snør.Men..vi får gjøre det beste ut av det,og vi koser oss så godt vi kan:)Bål og middag i det fri hele helga:)

Elgen holder oss med selskap,har 7 stk som går å lusker rundt her:/


Nå i helga har jeg strikka i rekordfart for å få ferdig genseren til Carina.Idag fikk tøtta den på seg,og den satt perfekt:) Så nå er hun den heldige eier av Vancouver-genseren 2010:)Genseren er strikka i Heilo.
Og vet dere hva...? Jeg har pr skrivende stund ingen strikkeprosjekter,ingen UFOèr....absolutt ingenting:) Jeg skal kikke gjennom mønstre og garn nå og kan starte på hva jeg vil UTEN dårlig samvittighet for alt jeg har liggende uferdig;) En hææærlig følelse:))

lørdag 13. mars 2010

Helgekos:)

Vi holder visst på å snø nede her nord,og det føles nesten som om vi bor i en snøhule.....Men,vi står han av;)
Troja koser seg hvertfall i all snøen:)




Litt strikking blir det innimellom snømåkinga..,har fått ferdig et par senjalester til.

fredag 5. mars 2010

Senjalæsta:)


Litt lestestrikking innimellom ol-genser-strikkinga:)
Mønsteret på senjalestene har jeg hatt nedskrevet på et ruteark i flere år,og jeg vet egentlig ikke om det er å få kjøpt noen plasser..
Men..gode og varme lester blir det ihvertfall.Til disse lestene i str 38-39 gikk det ca 100g svart,og ca 50g rødt.