lørdag 27. november 2010

Tid for advent og kos :)




Det er snart advent og som vanlig er jeg som en unge i denne tiden;) Gidder ikke stresse med vasking og sånt..er mest opptatt av å prioritere kos og forberedelser:)

Har nytt kjøkken,og jeg hadde egentlig lyst til å kjøpe nye julegardiner.Men neeeida....mine tradisjonsbundne barn ville ha bamsegardinene som vi alltid har hatt;) Så! Sånn ble det;) Viktig å holde på tradisjoner,det har jeg vært nøye med å lære dem:)



Har i hele høst holdt på å strikke genster til minsten..vært kjempelei,men nå ligger den til tørk på badgulvet.Den er strikket i totråd merino fra Nøstebarn på pinne nr 2,5 i str 12 år:)


>

Og så har vi fått to nye familiemedlemmer:) La meg presentere Smash(nederst) og Stratos(øverst) :) Her ligger dem altså på opplading..ellers har dem det ganske så travelt. Gardiner er gøy å dingle i..blomsterpotter er også kult;) Og de springer veeeldig fort:) hehe.

søndag 14. november 2010

Ufo-helg..:)



UFO= uferdige objekter:)

I helga har jeg i tillegg til vasking og rydding også klart å få ferdig et par ting;)
Et par hansker til minsten..og lua til en arbeidskollega:)

lørdag 13. november 2010

Nøstebarndress


Har strikket endel av totråd merino fra nøstebarn nå,og denne dressen(som ikke har noen eier) ble jeg ganske så fornøyd med:) Holder nå på med genser til minstemann min på 9 år,gleder meg til den blir ferdig...resultatet blir jo supermykt etter vask:))