søndag 31. januar 2010

Godt nyttår:)

Er visst ei stund siden sist jeg blogget,ja....Har vært aktiv på strikkefronten,det skal være sikkert.Men,pga problemer med kamera og pc så har jeg ikke vært så flink til verken å ta bilder eller å legge noe ut her:/

Vel,å ser det ihvertfall ut som at pc`n og jeg er blitt venner igjen:)

Her i Tjeldsund er det vinter og kaldt!!! I skrivende stund er det 9,8 blå på temperaturmålen,snø er det ikke noe særlig av men maaasse is.Rene skjøytebanen uttafor huset;)

På fuglebrettet er det stadig besøk,og vi er nøye med at det fylles ofte på til de små fjærballene nå på vinteren...Solsikkefrø og fuglenøtter er en klar favoritt blant de små vennene våre:)


Har nå blitt litt strikking nå på nyaret også;) Disse kjolene strikka jeg til to småfrøkner,mønsteret er fra Dale.Ble fornøyd med resultatene og gleder meg til å se de to småpiene i dem:)


For noen dager fikk jeg pakke i posten...fra Nøstebarn:) Den inneholdt boka med mønster :strikk til nøstebarn,og tre hesper med nyyydelig garn:)Ullgenser til minstemann er planen..Etter en samtale med ei venninne var jeg plutselig blitt eier av 450 gram til av det hærlige garnet..i forskjellige farger.

Resultatet har nå i helga blitt finlandshette og votter til Jørgen:)



Nå er det lue til min kjære som er på pinnene...hjelpes,det er like før strikkepinnan mine tar fyr;)
Men..godt er det med sånne helger som dette:)Bare avslapping og kos.I morgen er det mandag og ei ny arbeidsuke...men er rart med det,uanz hvor travelt man har det så blir det nå alltids litt tid til å strikke;)

4 kommentarer:

Snuppesnella sa...

Hei sann !
Åååå så fine kjoler du har strikket til 2 prinsesser. De var helt nydelige !
Fin lue og votter også. Ser gode og varme ut.
Kjekt å se deg aktiv. ;)

Helen Brekke sa...

Åh, så nydelege kjolar:) Dei var kjempefine!

Elisabeth sa...

Nydelige kjoler! Jeg har strikket en slik i rødt og hvitt og den var veldig fin på :) Finlandshetten har jeg allerede skrytt av, den ble herlig. Godt med ullunger :)

Fjellrosa sa...

psssssssst husk og blogge OL prosjekt