søndag 2. desember 2007

Koseprosjekter på gang...


Har bestemt meg for ikke å stresse med noe som helst nå i adventa...,derfor har jeg fått unnagjordt de aller fleste julegavene for ei god stund siden.Skal bare kose meg sammens med mann og barn med kakebaking,julepynt og masse deilig julestemning:0)Litt vasking og rydding må jo til,men rundvask???Åh nei....!Sånt tar jeg når det er lyst ute.Nå er det bare noen få timer med dagslys her nord,og jeg tar det ikke så tungt om det er noen støvdotter i ei krå:0)

Vel,jeg har vært å handla garn igjen.Og,nå som julemesser og de flestejulegavene er under kontroll,så har jeg endelig tid til å strikke noe til oss selv.
Har lenge sett på denne flotte nordlandskofta,som er et gammelt og tradisjonellt mønster.Jeg skal strikke den som genser,og i første omgang er det minstemann som skal få bli den heldige eier:0)Planen er å strikke til min eldste sønn også.
Genseren strikker jeg i finull fra Rauma,og det er et kjempeflott garn å strikke av.

1 kommentar:

LivM sa...

Artig å se igjen slike gamle mønster. Denne strikket jeg som kofte til søskenene mine for "100 år" siden! Gled deg for genseren kommer til å bli flott! Så ønsker jeg deg en riktig god adventstid!