torsdag 3. april 2008

Et nytt prosjekt på gang.....

Takket være inspirasjon av strikkegale damer på hobbyboden,så er jeg nå altså begynt på en ny genser.Til meg selv denne gangen også:0)
I flg oppskriften skal den strikkes i Daletta fra Dale,men jeg har valgt å strikke den i Rauma finullgarn.Synes strikkeplagget får bedre "hold"av dette garnet,og så er det så utrolig mykt og deilig....:0)Er hvertfall kommet godt i gang med blondemønsteret.Som dere ser strikker jeg det i svart.Har rett og slett bytta til motsatt fargekombinasjon..


I et av de forrige innleggene mine kan dere lese om en tur til Lofoten,der jeg bl.a hamstra spælsaugarn til raggsokker...Vel,her har dere et ferdig,godt tova eksemplar til mannen min:0)Disse lestene ble kjempetykke,litt tunge faktisk...og utrolig myke:0)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skitt. Du er kommet langt på selbublonden. Jeg skal kjøpe garn i dag.Og som du skal jeg ha svart blonde. Men jeg har bestemt å kutte ut den hvite.Er litt i stuss om jeg skal ha grønn eller råååååååsa.
God helg.

Brit Strikkenerd sa...

Fin genser, og kjempe flotte sokker. Det hadde vært noe får kaillen min også!! Vi som til og med har spælsau!!!

amylin sa...

Den genseren der er virkelig fin. Jeg har ikke bestemt meg om jeg skal strikke den, men får se om jeg fortsatt har lyst på den når jeg får tid. Ha en kreativ uke.

Unknown sa...

Genseren kommer til og bli jempelekker. Sokkene er flotte også.
Ha en fin tirsdag :-)