søndag 12. oktober 2008

Strikketur med hurtigruta

Forrige lørdag var vi en hel gjeng med kaklende,strikkeglade damer som tok turen fra Stokmarknes til Svolver.Rauma var repressentert,med utrolig masse flott strikk.
Jeg falt pladask for en kjole fra PT,og den er nok på pinnene før jul...*kremt*

Utrolig flott tur,som garantert blir gjentatt til neste år:0)

Tok masse bilder fra turen,blant annet fra Trollfjorden.
Så rart å tenke på at her inne var min tippoldefar med å kjempet i det kjente Trollfjordslaget.6. mars 1890 er den største merkedagen i Lofotfiskets historie. Denne dagen ble Trollfjorden i Raftsundet blokkert av fire dampbåter som forlangte betaling for å slippe lofotfiskerne inn i den dype fjorden som sto fullpakket av skrei.

Idag har jeg vært husmor...:0)
Bakt brød,rydda,lagd middag...,og jammen fant jeg ikke på å bake ei kake også.Ikke ofte at deeeet skjer,for å si det sånn.
Det er ei fyrstekake med blåbær inni,og den smakte kjempegodt med is til:0)


Har strikka en del i helga også,men siden det snart nærmer seg jul,og jeg vet at nysgjerrige familiemedlemmer er her å sniker...Ja,da blir det igen bilder av helgens strikke-produksjon:0)Så det så!:0)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte bilder, og kaken ser god ut.

Nunne sa...

Kjempegod, ser den ut for..
Artig med strikketur. Det var en gjeng fra Bodø til Stamsund lørdag før... Vet ikke hvor mange, men i fjor og året før var det flere hundre gale damer.

Ønsker deg ei god helg...
Hilsen fra Glomfjord, fra Nunne.

Anonym sa...

Hei, jeg kjenner deg ikke, men må bare spørre etter oppskriften på den kaka! Har ikke funnet den noe sted :) takk skal du ha!

Hilsen fra storfornøyd Stavangerjente!